Fötter och Friskvård

Fotvård     Zonterapi     Ortobionomi

Varje behandling är unik utifrån dina behov.

 Genom samtal och undersökning formar vi en behandling

med målet att öka ditt välmående.

Boka behandling på

072 - 80 14 704

BEHANDLINGAR

Fotvård

Enklare fotvård som innehåller fotbad, nagelklippning, slipning av naglar och hård hud. Massage av fot och underben som avslutning.

Zonterapi

En av de äldsta kända behandlingsformerna. Massage av fot och underben som främjar cirkulationen i kroppen. Välgörande för kropp och själ.

Ortobionomi

På ett mjukt och varligt sätt undersöks och behandlas du utifrån din situation. Behandlingen löser spänningar i muskler så att din rörlighet och mjukhet i kroppen ökar.

Energibehandling – ReiKiDo

Japansk behandlingsform som är djupt avslappnande och balanserande. Ökar lugn och välmående.

ÖVRIGT

ReiKiDo

ReiKiDo är en träningsform med övningar för att hitta energi, närvaro och balans i vardagen. Jag ger kurser som innehåller meditation, andningsövningar, med mera. Jordnära och enkelt.

EFT-tapping

Emotional Freedom Technique – tapping är en vetenskapligt prövad metod att släppa små och stora trauman, jobbiga upplevelser som hänger kvar. EFT kan neutralisera den känslomässiga laddningen kring minnet. Minnet finns kvar men gör inte ont längre.

Vi bär alla på minnen som stressar oss. EFT är en självhjälpsmetod som du enkelt lär dig och kan använda i vardagen. Metoden kommer ur akupressur, exposure och kognitiv terapi. Läs mer om metoden på eftuniverse.com

Öppettider

Öppettider och tidsbokning efter överenskommelse.

Boka behandling på 072-80 14 704 (tel. och SMS)

Priser 2024

Fotvård 45-55 min, 600 kr

Friskvårdsbehandling 55 min, 650kr

Plats

Hemgården, Skinnskatteberg

Om du behöver avboka eller omboka är jag tacksam om du gör det minst ett dygn i förväg.

Välkommen till Fötter och Friskvård

Jag heter Birgitta Orrefur och har gått olika utbildningar och gett behandlingar sedan 2013. Det är värdefullt att kunna använda olika verktyg under en behand­ling. Målet är att stödja din hälsa och öka ditt välbefinnande i dialog och samverkan med dig. Sedan 2020 är jag Diplomerad Zonterapeut, där ingick också Öronakupunktur och Ortobionomi. Jag är även utbildad i ReiKiDo och Qigong. EFT tapping är det senaste tillskottet och en skatt jag gärna delar med mig av. 

 Ansluten till Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

>